Chèvre, honung & valnötter på våffla | Recept & Vintips

Chèvre, honung och hackade valnötter på våffla

Satellite Sauvignon Blanc 

Vinet har en frisk doft av svartvinbärsblad, lime och passionsfrukt. Ett torrt vitt vin med inslag av  päron, nässlor, nektariner och lime. Servera vinet vid cirka 8°C som aperitif eller till förrätter med chèvre, salta charketurier eller till  fisk och skaldjur, gärna med pressad citon på. 

Ingredienser

Våfflor
200 g Getost 
Honung
Valnötter

Tillagning

1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Dela upp getosten i skivor sätt in i ugn i 5 minuter eller tills osten får färg.
3. Grädda våfflor
4. Hacka valnötter
5. Servera osten på våfflan, garnera med honung och valnötter.  
 

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år