Sätt ugnen på 135 grader.
1. Mortla kryddorna och gnid sedan in ryggbiffen med kryddblandningen.
2. Dela citronen och grilla den i stekpanna på hög värme.
3. Dela fänkålen i kvartar och koka i saltat vatten i ca 9 minuter.
4. Ta bort stjälkarna på oreganon och persiljan och finhacka allt. Smula sönder getostfetan och blanda i bönorna, de finhackade kryddorna och ½ dl gräsig och riktigt god olivolja. Pressa i en halv grillad citron (cirka 1 msk). Smaka av bönsalladen med salt och peppar.
5.Salta och peppra ryggbiffen, pensla med olivolja och låt den vila i 5 minuter. Stek sedan på hög värme i olivolja så biffen får fin färg. Lägg köttet på en plåt, sätt en termometer mitt i köttbiten och sätt in i ugnen till önskad temperatur. (55 grader för blodigt, 60 för medium och 70 grader för well-done).
6. Torka av fänkålen med en handduk, pensla sedan med olivolja,
salta och peppra. Grilla fänkålen på högsta värme tills den fått fina grillränder.
Smaklig måltid!