Våffeltorn varvat med smaskig mascarpone och stora hallon

"Våffeltorn" varvat med smaskig mascarpone och stora hallon

Palmer Blanc de Noirs

Doften är delikat med inslag av persika, aprikos, grapefrukt och krusbär. Smaken är härligt fruktig med toner av grape, aprikos och krusbär. Palmer & Co Blanc de Noirs har en fin brödighet med en lätt rostad ton och en lång eftersmak. 

Ingredienser

3-4 våfflor
125 g hallon 
250 g Mascarpone
2 msk florsocker
En näve citronmeliss 

Tillagning 

1. Mixa ihop mascarpone, citronmeliss och florsocker till en slät kräm.
2. Grädda våfflor (ca 1 våffla per person) och dela upp våfflan i fyra delar och låt de svalna något.
3. Varva mascarpone och våfflorna till ett torn.
4. Garnera med hallon och pudra över florsocker och avsluta med några blad citronmeliss!
5. Redo att serveras!

Bon appetit!

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år