Senses Wine Club

Basilikakräm, prosciutto och söta physalis på våffla

Satellite Sauvignon Blanc 

Vinet har en frisk doft av svartvinbärsblad, lime och passionsfrukt. Ett torrt vitt vin med inslag av  päron, nässlor, nektariner och lime. Servera vinet vid cirka 8°C som aperitif eller till förrätter med chèvre, salta charketurier eller till  fisk och skaldjur, gärna med pressad citon på. 

Ingredienser

Våfflor
100 g Prosciutto 
200 g färskost/Philadelphia
100 g physalis
0,5 dl olivolja
0,5 Citronskal
1 kruka Basilika 
Salt 
Peppar

Tillagning

1. Grädda våfflor 
2.Mixa färskost, riven citronskal, olivolja till en krämig röra. Krydda med salt och peppar.
3.Dela prosciutton i hälften
4. Servera röran och prosciutton på våfflor.
3.Garnera med Physalis
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år