Cabernet Sauvignon och generösa portioner från Kalifornien
Entrecote på skärbräda, med tillbehör och ett glas rödvin.

Cabernet Sauvignon och generösa portioner från Kalifornien

2017-02-06 16:45Mat & vin

Vem gillar inte cabernet sauvignon och generösa portioner?
Om ni är som mig som älskar fruktiga generösa cabernet sauvigon från Kalifornien med toner av svarta vinbär och mogna bär och en liten hint av smörkola. Då ska ni prova Footsteps Cabernet Sauvignon. Vinets popularitet har gjort så den sålt slut på hyllorna två gånger! (Lugn, det finns nu tillräckligt på hyllorna). Vi har satt ihop tre olika recept med influenser från Kalifornien. En hamburgare med stekt karameliserad ananas, grymt gott med en söt överraskning i burgaren. Sen har vi även gjort en kryddsotad entrecôte. Den sotade smaken och kryddorna från köttet är utmärkt till de kraftigare tonerna i vinet som läder, lakrits och smörkola. Till sist har vi även gjort en honung- och sesamglacerad majskyckling med creamed corn och parmesan. De söta smakerna i sesamglacen och krämigheten i creamed corn mjukar till tanninerna i vinet och låter kycklingens smak ta mer plats.

Länk till alla recept >>

Glöm nu inte heller  att det är sista veckan man kan köpa biljetter till Senses Wine Fair till rabatterat pris 280kr/person, Sen kostar biljetterna 350kr/person. Ordniarie pris är 600kr/person för icke medelmmar. I priset ingår provning av hela sortimentet, lån av vinglas, spottkopp och provningsprotokoll.

Köp biljetter här >>


Varmt välkomna! 

 

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år