Vinn en signerad kokbok av Mattias Larsson!
Ett bokexemplar av Fredagskockens Helgmenyer av Mattias Larsson.

Vinn en signerad kokbok av Mattias Larsson!

2016-12-13 16:13Mat & vin

Den här veckan har vår produktchef Josefin lärt oss att sabrera. Björn vår grafiska designer tog sig an uppgiften att sabrera (uppe på takets 12:e våning).

Det var mycket champagne, fniss och kallt (!) uppe på takets 12:e våning. Som tur var kom solen fram en kort stund och vi kunde fota och filma när Björn tålmodigt sabrerade åt oss. Två av tre champagner blev väldigt snyggt sabrerade. Mer bilder och videos om detta kommer inom kort.

Tills dess kan jag rekommendera vår glögguide för idag är det Lucia! Vad är inte mer passande än Lucia Choklad glögg dagen till ära. I guiden finns goda recept från Bageri Brillo m fl då Lucia Choklad är en av ingredienserna.

Till glögguiden >>

Idag har vi även en bildtävling. Lägg upp din finaste matbild på Instagram med motivering om varför just du ska vinna boken.
Gör så här:
Lägg upp din finaste matbild på Instagram och "tagga" #senseswineclub och #vinbloggen.

Den som har flest likes vinner en signerad kokbok av Mattias Larsson. Du kan välja  om du vill ha den signerad till dig själv eller till en vän eller familj.

Tävlingen avslutas på söndag och vinnaren kontaktas på måndag 19/12 och kontaktas via Instagram.

Lycka till!

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år