Dillbakad potatis med löjrom och gräddfil - champagne med tilltugg | Senses Wineclub

Dillbakad potatis med löjrom och gräddfil

Palmer & Co Brut Réserve

Välbalanserad champagne, knappt medelfyllig smak med läcker frukt och frisk syra, inslag av citrus, rostat bröd, hassel och nötchoklad. Utmärkt som aperitif och lättare tilltugg.

Ingredienser

Recept: Mattias Larsson

50 g löjrom
10 småpotatisar
½ dl gräddfil
olivolja, dill och salt

Gör så här

Värm ugnen till 210°C.
1. Ringla olja och strö lite salt på en ugnsplåt. Lägg ut små dillkvistar, dela potatisarna och lägg de ovanpå dillkvistarna med snittytan nedåt.
2. Ugnsbaka ca 20 minuter tills potatisarna är genommjuka.
3. Låt potatisen svalna något. Lägg de sedan på ett fat
och toppa med löjrom och gräddfil.

Servera tilltuggen till champagnen och njut! 
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år