Gubbröra på matjesill serverad på våffla | Recept & Vintips

Krämig gubbröra på matjesill, servera på krispig våffla

Palmer Blanc de Noirs

Doften är delikat med inslag av persika, aprikos, grapefrukt och krusbär. Smaken är härligt fruktig med toner av grape, aprikos och krusbär. Palmer & Co Blanc de Noirs har en fin brödighet med en lätt rostad ton och en lång eftersmak. 

Ingredienser

Våfflor
2 hårdkokta ägg
Klassisk Matjes 200g
1 msk crème fraiche 
100 ml majonäs
1 rödlök
1 knippa gräslök
1 knippe dill
1 msk kapris
Salt
Peppar 

Tillagning

1. Koka ägg, låt de sedan svalna. 
2. Skär matjessillen i mindre kuber, skala äggen och hacka i mindre bitar. Hacka rödlök.
3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med salt och peppar.
4. Grädda våfflorna.  
5. Servera på våfflor och garnera med dill och gräslök!  
 

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år