1. Lägg tomaterna i en ugnsform med övriga ingredienser, utom fänkål. Ställ in i ugnen ställ timern på 1 timme på 140 grader.
2. Efter 1 timme häll i den hackade fänkålen i tomaterna och ställ åter igen timern på 1 timme.
3. Ta ut formen ur ugnen och plocka ut några tomater, vitlök och fänkål till garnering. Mixa snabbt ihop tomatsåsen. Det är gott om såsen har lite bitar och inte är helt slät.
4. Lägg ut baconskivorna, lägg på kycklingen och lite färskost i mitten. Rulla in kycklingen och färskosten i baconen. Linda sedan in bacnonlindade kycklingrulladern i plastfolie som håller för värme.
5. Lägg in kycklingrulladern i ugnen. Ta ut kycklingen när innertemperaturen är 72 grader. Cirka 75 minuter.
6. När kycklingen svalnat lite, ta av plastfolien och stek kycklingen så baconet blir knaperstekt.
7. Blanda tomatsås med pastan. Skär kycklingen diagonalt och servera med snittytan synlig. Garnera med oregano, rosmarin och
någon bit tomat, vitlök och fänkål som du sparat till garnering.
Smaklig måltid.