Jul- och nyårsprovning - Vinklubben | Senses Wineclub

Jul- och nyårsprovning

En minnesvärd kväll med härliga viner och inspiration inför den kommande jul- och nyårshelgen. Denna gång slog vi på stora trumman och under kvällen gavs det möjlighet att prova såväl champagne från Palmer & Co, rött finvin från Château Belgrave och den smakrika glöggen Lucia Choklad med mera.  Till vinerna serverades en matchande smaktallrik framtagen med inspiration från klassiska jul- och nyårssmaker.

Lucia choklad

Som julgodisglögg på egen hand, värmd eller med en isbit, till chokladiga desserter och bakverk, eller till en kopp starkt kaffe.

Palmer & Co Brut Réserve

Välbalanserad, knappt medelfyllig smak med läcker frukt och frisk syra, inslag av citrus, rostat bröd, hassel och nötchoklad.

Sander Riesling

Torr och generöst fruktig smak i krispigt ren stil med inslag av exotiska frukter som lime, ananas och papaya.

Villaforte Barolo

Elegant och fyllig, friskt fruktdriven smak med påtaglig karaktär av körsbär, mörka kryddor och choklad. Balanserad syra tillsammans med tydliga, lena tanniner och finstämd fatkaraktär.

Le Volte dell'Ornellaia

Fyllig, nyanserad och stram smak med väl integrerad rostad fatkaraktär, inslag av mörka körsbär, svarta vinbär, blåbär, mörk choklad och färska örter.

Château Belgrave

Fruktig, komplex och kryddig smak i en klassisk stil för vänstra stranden. Inslag av fat, svarta vinbär, tobak och ceder. Finstämd och
lång finish.

Castelmare Amarone

Fyllig och fruktig smak, balanserat friskt med mjuka tanniner och inslag av mörka körsbär, plommon, torkad frukt och fat i smakrik stil.

Samos Vin Doux

Fyllig smak balanserad av delikat friskhet, inslag av honung och torkad frukt: aprikos, dadlar och fikon, samt citrus. Smakrikt, läckert och långt.

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år