OLIVOLJA

62

Noga utvalda olivoljor 

Vi på Senses Wineclub är måna om att kunna erbjuda dig som medlem exklusiva erbjudanden. Här kan du beställa noga utvald -och kvalitativ olivolja. Som medlem får du självklart köpa dessa till förmånliga priser. 

Så här beställer du
Skicka ett mail till info@senseswineclub.se

Ange antal och vilken olivolja du vill köpa samt kompletta leveransadress, skiljer sig leveransdressen (dit vi skickar varorna) åt mot fakturaadressen så anger du det också.

Fraktkostnader
Vi levererar våra varor med Posten. Alla fraktpriser är inklusive 25 % moms.  
Max 2 kg/per kolli. 84kr/kolli.

Denna portogräns gäller för både en och två olivoljor.

Försäljningsvillkor >>

Mauro Extra Vergine di Oliva

oenoforos

Krämig och delikat med fint balanserad pepprighet, gräs och färska örter. Passar till ugnsbakade grönsaker, soppor pastarätter eller som ensam ihop med gott lantbröd.

Medlemspris: 80kr

Medlemspris: 80 kr  Ordinarie pris: 100 kr

Ursprung: Apulien, Italien
Volym: 500 ml
Färg: Intensiv gröngul färgton Oliver: Coratina, Leccino. Handplockade oliver som kallpressas i ståltank

Col d'Orcia Organic Extra Virgin Olive Oil

Col d’Orcia

Fruktig, krämig olivolja med en måttligt kryddighet och medelhög viskositet. Perfekt till Col d'Orcias egna pasta Pappadelle och Paccheri

Medlemspris: 160kr

Medlemspris: 140 kr Ordinarie pris: 170 kr Ursprung: Montalcino, Toscana, Italien.
Volym: 500 ml
Färg: Grön med nyanser av guld Oliver: Ca 5.500 olivträd finns  på kullen mellan St. Angelo i Colle och Orcia-floden. Här växer oliver av fyra olika sorter, Frantoio, Leccino, Moraiolo och Olivastra. Varje sort plockas separat när den är perfekt mogen och blandas sedan för att ge bästa smakkombination. Olivträden här är så gamla som 400 år.

Olio dell’Ornellaia Extra Vergine

Tenuta dell'Ornellaia

Smaken är fet, krämig och ganska mild. I eftersmaken kommer värme, pepprighet och en arom som av en gammal god cognac.  En mycket spännande olja helst att njuta av utan tilltugg. Använd annars till fina grönsaksrätter.

Medlemspris: 180kr

Medlemspris: 160 kr Ordinarie pris: 180 kr Ursprung: Bolgheri, Toscana, Italien.
Volym: 500 ml
Färg: Mycket tät och intensiv grön ton. Oliver: Frantoio, Leccino, Moraiolo. Flera av olivträden är över 100 år gamla och de växer alla på Ornellaias marker. Oliverna handplockas vid skörd under perioden 20 oktober till den 30 november. Direkt efter skörd transporteras de till olivkvarnen där de kallpressas. 

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år