Salladsdressing:
Skala och finhacka en vitlöksklyfta och en halv chili, lägg det i en skål. Häll på övriga ingredienser och blanda runt. Låt stå och dra i minst 30 min.
Majonnäs:
Blanda äggulor, dijonsenap och vinäger i en plastbunke. Häll i olja försiktigt med en jämn, tunn stråle under konstant vispning. Skala och finhacka en vitlöksklyfta
och blanda i majonnäsen, smaka av med salt och peppar.
Guacamole:
Gröp ur köttet från skalet med en sked och hacka det. Mosa avokadoköttet med en gaffel och blanda med vitlök, saften från en halv citron och gräddfil. Smaka av med salt och peppar.
Mangosallad:
Skala morötter, mango och rättika. Finhacka selleri och strimla paprika med en kniv och grovhacka koriander. Blanda allt i en skål med lite olivolja.
Fisken:
Torka av fisken väl och lägg sedan bitarna i mjöl, därefter uppvispat ägg och sist i ströbröd. Blanda med salt och peppar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek fisken på medelstark värme på vardera sida i ca. 2-3 min eller tills paneringen fått en gyllenbrun färg, salta och peppra. Lägg den stekta fisken på hushållspapper och låt fettet rinna av.
Värm tortillabröden på vardera sida i ca. 15-20 sekunder i
en torr, het stekpanna eller i ugnen 5-10 minuter på 150˚C.