1.Salta och peppra biffen.
2. Ansa grönsakerna och skär de i bitar om ca 2 cm.
3. Värm under tiden en stekpanna till högsta temperatur och sätt ugnen på 125°C. Bryn biffen på varje sida i rikligt med olja, smör och rosmarin till fin färg (ös de med jämna
mellanrum med stekfettet). Lägg biffen i en ugnsfast form och häll över stekfettet. Ugnsbaka den sedan ca 20 minuter tills kärntemperaturen är 53°C. Låt de sedan vila på en skärbräda några minuter (då kommer kärntemperaturen
vara ca 55°C).
4. Koka smöret i en kastrull tills det börjar bli lätt brunt och dofta nötigt, dra då av det från plattan och låt det svalna något. Smöret ska vara ca 60°C när det senare ska vispas ner i såsen, om det svalnat.
5. Finhacka schalottenlöken och lägg den i en kastrull tillsammans med vinäger och vatten samt kvistarna från persiljan och dragonen. Koka tills ca 2 msk återstår. Sila
ner reduktionen i en ny kastrull och vispa därefter ner äggulorna.
6. Vispa äggulorna och reduktionen i vattenbad eller om du har induktionshäll på låg temperatur, tills det blivit en tjock kräm. Dra då bort det från plattan. Häll sakta ner smöret under ständig vispning. Häll ner dragon och persilja. Smaka av med salt.
7. Värm upp stekpannan på nytt och lägg ner moroten tillsammans med lite olja och smör och stek i ca en minut. Tillsätt broccolin och stek i ytterligare ca en minut. Tillsätt pak choi en och stek i ytterligare 2 minuter. Smaka av med salt.
Tranchera biffen och servera med grönsakerna och den brynta smörbearnaisen.