Senses Wine Club

Rostad butternut med
blue cheese, pecannötter, tranbär- &
lönnsirapsvinägrett.

Ingredienser

Recept: Marcus Rauch

800 g Butternutpumpa
Mixsallad 1 påse (125g)
60 g Grönmögelost
Torkade tranbär (garnering) 
Rostade Pecannötter (garnering)
Vitvinsvinäger 
Olivolja
Lönnsirap
Salt 
Peppar

Gör så här

1. Skär pumpan i större bitar och lägg dem på en ugnsplåt. Häll på olja, salt och peppar. In i ugnen på 225°C  i 45-50 min, tills den
får fin färg. Låt den svalna lite innan servering.
2. Skär grönmögelosten i små bitar.

3. Vispa och mixa lönnsirap, vitvinsvinäger och olivolja tills den blir slät.

4. Lägg upp pumpan, salladen, grönmögelosten och garnera med pecannötter, torkade tranbär och ringla över lite vinägrett

Klart!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år