VINTIPS
VINKLUBBEN
PROVNINGAR
VINMÄSSOR
OM OSS
GDPR
SENSES WINE FAIR
MAT OCH VIN
RECEPT
DRINKAR
GUIDER
OLIVOLJA
VINBLOGGEN
Bli medlem gratis
Sandwich med äpple och Brillat Savarin
4 små tilltugg, ca 15 min
Pris: ca 50 kr
Hitta butik
Palmer & Co Blanc de Blancs 2011
Relativt fyllig, frisk äpplig smak med mycket torr med kritig mineral och citrus i eftersmak. Elegant champagne i rätt kraftfull och fint matägnad stil.
Ingredienser
Recept: Mattias Larsson
1 äpple
80-100 g Brillat Savarin
4 skivor baguette
olivolja, vattenkrasse och flingsalt
Gör så här
1. Kärna ur och skiva äpplet i 4 ½ cm-tjocka skivor.
2. Värm en stekpanna till medelhög temperatur och stek äpplet och baguetteskivorna i olivolja till fin brynt färg. Salta med lite flingsalt.
3. Lägg ostbitarna på baguetteskivorna och toppa med äpplet och lite vattenkrasse.
Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Prenumerera
Välkommen!
Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.
Jag är över 25 år