Sandwich med äpple och brillat savarin - Tilltugg till Champagne | Senses Wineclub

Sandwich med äpple och Brillat Savarin 

Palmer & Co Blanc de Blancs 2011

Relativt fyllig, frisk äpplig smak med mycket torr med kritig mineral och citrus i eftersmak. Elegant champagne i rätt kraftfull och fint matägnad stil. 

Ingredienser

Recept: Mattias Larsson

1 äpple
80-100 g Brillat Savarin
4 skivor baguette
olivolja, vattenkrasse och flingsalt

Gör så här

1. Kärna ur och skiva äpplet i 4 ½ cm-tjocka skivor. 
2. Värm en stekpanna till medelhög temperatur och stek äpplet och baguetteskivorna i olivolja till fin brynt färg. Salta med lite flingsalt.
3. Lägg ostbitarna på baguetteskivorna och toppa med äpplet och lite vattenkrasse.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år