Vinmässor med vinklubben | Senses Wineclub

27

Vinmässor

Vårt mål är att vara närvarande för våra medlemmar, vilket vi gör via provningar och mässor runtom i landet. Senses Wineclub både deltar och arrangerar vinmässor över hela Sverige. Här kan du läsa mer om aktuella och kommande event, samt få inspiration från tidigare mässor där vi deltagit eller arrangerat.

Senses Wine Fair 5-6 maj 2017

Det här är sjätte året i rad vi har vår årliga vinmässa, och varje år blir Senses Wineclubs vinmässa bara större och mer populär. Kom och mingla i en avslappnad miljö tillsammans med andra mat- och vinintresserade. 
Läs mer

Malmö Vin&Deli 3-4 november 2017

Den 3-4 november finns vi i monter C36 på Malmö Vin&Deli. 

Välkomna!
Vinmässa Senses Wineclub, Münchenbryggeriet

Senses Wineclubs Vinmässa 14 maj 2016

För femte året i rad arrangerades Senses Wineclubs vinmässa och precis som förra året var vi på Münchenbryggeriet. 15 vinproducenter från hela världen och kunniga sommelierer fanns på plats för att presentera ett brett sortiment av olika viner. Se bilder från mässan här.

Vinmässa - Mitt kök

Mitt Kök 2015

Här presenterades nyheter och exklusiva viner från sortimentet samt hölls provningar av både kunniga sommelierer och producenter. I Senses Wineclubs monter hölls tävlingar och även provsmakning av
exklusiv olivolja.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse

Ta del av våra senaste nyheter, vintips, vinprovningar och mässor. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera
Välkommen! Senseswineclub.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Jag är över 25 år